Scroll To Top
2020. Áldás hava (Július) 04.-e - Ulrik, Erzsébet neve napja.      Köszöntés nevenapra / Születésnapra magyar köszöntés

A szegedi "üvegzsebes" balvezetés
12 évi "tiszta" mérlege 30 milliárd forintos hiány!
(A többi veszteséget még rejti a szoci szutyok...)

Szeged a halott Város

Egyetemista kalandok a szegedi fáraó-kiállításon

Hírek 2014. okt. 07.

Egyetemista-napot rendeznek A fáraók Egyiptoma című kiállításon Szegeden: a hallgatókat kedvezményes jegyárral és ajándék tárlatvezetésekkel várják, valamint a hallgatók egy izgalmas rejtély-megoldó játékban is részt vehetnek október 9-én, csütörtökön egész nap.

Az egyetemistáké lesz a főszerep a szegedi fáraó-kiállításon október 9-én, csütörtökön 10-18 óra között: az érvényes egyetemi diákigazolvánnyal érkezők 990 forintos jegyárral nézhetik meg a tárlat mindhárom helyszínét. Így bejárhatják a Kass Galéria egyiptomi sírkamráját, barangolhatnak a Fekete ház balzsamozás-termében, valamint letelepedhetnek a Móra Ferenc Múzeum ókori szentélyének békés félhomályában.

A kalandvágyó hallgatók egy rejtély nyomába is eredhetnek: mindhárom helyszínen kérdésekre kell megfejtéseket keresniük, melyekből egy izgalmas ókori egyiptomi történet bontakozik ki. A helyes megfejtőket ajándékcsomaggal jutalmazza majd a Móra-múzeum.

Az egyetemista napon mindezek mellett ajándék tárlatvezetéseken is részt vehetnek a látogatók, melyek a páros órákban indulnak a kiállítás mindhárom helyszínén.

Ha tetszik írásunk, ajánlhatja másoknak is!
A túlélés útja ma magyarul gondolkodni...

A szerzőről

Admin

Webadminisztrátor

Hírek

Áldott e Föld
Áldott e Föld
2020 jún. 4.
Modern mese
Modern mese
2020 máj. 16.
Steve Cutts – Az ember
Steve Cutts – Az ember
2020 ápr. 22.

Kalendárium