Scroll To Top
2021. Förgeteg hava (Január) 16.-a - Gusztáv, Marcell neve napja.      Köszöntés nevenapra / Születésnapra magyar köszöntés

A bűnvándorlás támogatása bűnpártolás!
Az illegális bevándorlás támogatása bűnrészesség!

Szeged a halott Város

Egyetemista kalandok a szegedi fáraó-kiállításon

Hírek 2014. okt. 07.

Egyetemista-napot rendeznek A fáraók Egyiptoma című kiállításon Szegeden: a hallgatókat kedvezményes jegyárral és ajándék tárlatvezetésekkel várják, valamint a hallgatók egy izgalmas rejtély-megoldó játékban is részt vehetnek október 9-én, csütörtökön egész nap.

Az egyetemistáké lesz a főszerep a szegedi fáraó-kiállításon október 9-én, csütörtökön 10-18 óra között: az érvényes egyetemi diákigazolvánnyal érkezők 990 forintos jegyárral nézhetik meg a tárlat mindhárom helyszínét. Így bejárhatják a Kass Galéria egyiptomi sírkamráját, barangolhatnak a Fekete ház balzsamozás-termében, valamint letelepedhetnek a Móra Ferenc Múzeum ókori szentélyének békés félhomályában.

A kalandvágyó hallgatók egy rejtély nyomába is eredhetnek: mindhárom helyszínen kérdésekre kell megfejtéseket keresniük, melyekből egy izgalmas ókori egyiptomi történet bontakozik ki. A helyes megfejtőket ajándékcsomaggal jutalmazza majd a Móra-múzeum.

Az egyetemista napon mindezek mellett ajándék tárlatvezetéseken is részt vehetnek a látogatók, melyek a páros órákban indulnak a kiállítás mindhárom helyszínén.

Ha tetszik írásunk, ajánlhatja másoknak is!
A túlélés útja ma magyarul gondolkodni...

A szerzőről

Admin

Webadminisztrátor