Scroll To Top
2021. Mag hava (Október) 20.-a - Vendel, Irén, Kleopátra neve napja.      Köszöntés nevenapra / Születésnapra magyar köszöntés

A magyarellenes terror legfőbb oka a meggyávult magyar ! (Sz.)

Szeged a halott Város

Szlovákok

Olvasói levelek 2015. szept. 05.

Kedves Olvasó!

A mellékelt cikk  már  lassan tíz éves lesz, de  nyilván feledésbe került. A fiatal generáció nyilván nem is  hallott a  problémáról vagy  leintették azzal, hogy “nem szabad az érzékenységüket  bántani!!!”  A mienket persze szabad. A szlovákok, románok, szerbek, stb nyugodtan  lehazudhatják a  csillagos  eget, a  mindenkori megfélemlített kormányoknak a  szeme sem rebben.
Még ma is a “bűnös  nemzet”  árnyékában gubbasztanak, rakásra kérik a  bocsánatot s fizetik a “kártérítést”.
Csak egyről feledkeznek meg: Ha  valaki a  földön van, nem  nyújthat  “béke” kezet a  legyőzőnek. Ha naív mégis megteszi, további rúgásokat kap, ha  nem tapossák szét a  fejét.
Nemzetközi viszonylatban az erő, blöff, hazugság és árulás a  túlélés  módja, nem a  megalázkodás. Az is téved, aki az IGAZSÁGOT keresi. Igazság sohasem volt, nincs és nem is lesz soha. A mindenkori hatalmon lévők erről  keményen gondoskodnak
Jól tudom, a  mellékelt cikket nagyobb média  nem meri közölni. A történészek is vakarni fogják a  fülük tövét, mert van néhány hívatkozás a cikkben, amelyről valószínűleg nem is  hallottak.

Jó olvasást!

A Szlovákok Tájékoztatására (kattintson)

Ha tetszik írásunk, ajánlhatja másoknak is!
A túlélés útja ma magyarul gondolkodni...

Szerkesztőségünk természetesen az olvasói levelekkel való egyetértés, vagy egyet nem értés jogát mindenkoron fönntartja.

A szerzőről

Magyaródy Szabolcs

Kalendárium