Scroll To Top

Az Orvostudomány
mint magyar neve (is) mondja :
Tudomány, nem Propaganda !!! (Sz.)

A honlap a hunita.hu-ra költözött, naponta frissülő tartalommal!

Szeged a halott Város

Vattacukoréval vetekedő keménységű külügyminisztérium

Hazánk egy nagykövetét (Jeszenszky Gézát) méltatlan támadások érték egy őszinte mondatáért. A roncsmagyar diplomácia – ahogy az már csak deformkorunkban bevett szokás –  cserbenhagyta.
Egy ébredő hazafiban megmozdult a magyar vér. A védelmében így írt :

 Egy cigány, egy király

Majd a hivatalos szervek – a Külügy mindentudói – azonnal rendre is utasították:

A Külügyminisztérium közleménye az antimagyar puhaság védelmében – 2012 nov. 3.

De a magyar vér csak tovább buzog… még ha az mno-ról (a Magyar Nemzet világhállós oldaláról) le is tiltják, itt elolvasható:

Nem, önök nem védték meg Jeszenszky Gézát,
hiába bizonygatják az ellenkezőjét. Bár lelkesítően hősies gesztus, hogy Martonyi János egy telefonos magánbeszélgetés során biztosította Jeszenszky Gézát a bizalmáról, kár, hogy ez a férfias bátorság jórészt elillant, mire a nyilvánosság elé kellett lépni, és a maradékából csak egy gyáva közleményre futotta. Ennyi tellett önöktől, amikor hazánk oslói nagykövete egyértelműen egy boszorkányüldözés áldozatává vált, és az őt támadóknak csak a szokásos öngerjesztő hisztéria volt az eszköze, mert álláspontjukat semmi más nem támasztotta alá. Önök szerint én előítélettel viseltetem a tárcájuk iránt, ez lehetséges, hiszen ebben az esetben az előítélet voltaképpen nem más, mint a korábbi tapasztalatok összegeződése. Ugyanis, bár az önök lépését szégyenletesnek tartom, szokatlannak mégsem nevezhetem. Ugyanilyen, a vattacukoréval vetekedő keménységű kiállást tanúsítottak az elmúlt bő két évben minden egyes ügyben, amikor külföldön és külföldről folyamatosan hazug vádakkal támadták Magyarországot és azt a kormányt, amelynek elméletileg önök is a részei. Mondom, elméletileg. Elhiszem, hogy ezek a szavak önöknek rosszulesnek, én viszont és rajtam kívül nagyon sok magyar ember (és higgyék el, nem egy nagyságrenddel vagyunk többen, mint azok, akik szerint önök remek munkát végeznek) torkig van már az önök örökös hallgatásával,maszatolásával és lapításával. Az önök tevékenységében nemhogy a 2010-es választások során kinyilvánított szavazói akarat nem tükröződik vissza, hanem talán még az 1968-as új gazdasági mechanizmus bevezetésekor mutatott szándékok sem.
Önök a hazánkkal szemben sorozatosan eszközként alkalmazott kettős mérce létére és elfogadhatatlanságára egyetlenegyszer sem mutattak rá, az ügyeket nem fűzték össze, és nem tárták a nyilvánosság elé, hogy Magyarország ellen egyértelműen politikai hadjárat folyik, amelynek irányítói a legtöbb esetben a látszatra sem adva inkorrektek a magyar kormánnyal szemben. Jó kérdés: ha önök a kettős mérce meglétét nem tudják vagy nem akarják észrevenni, akkor ugyan mit is csináltak az eltelt két évben? Egyébként ezt kérdezem én is.

A Jeszenszky-ügyben tanúsított gerinctelen magatartásuk csak egy csepp volt a pohárban, ám számomra történetesen az utolsó.
Viszont ígérem, hogy már csak egy mondatot írok önökről. Tekintve, hogy a politika és a diplomácia világáról beszélünk, higgyék el: a gyávaságuk jutalma ugyanaz lesz, mint ami a bátorságuk büntetése lehetett volna.

Csermely Péter

Forrás:  Magyar Nemzet – Csermely Péter 2012 nov. 5.-e

Szerkesztőségünk megrögzött véleménye:

Itt az ideje végre létrehozni a magyar diplomáciát! A Magyar Diplomáciát!
A picsogó meakulpázás és magyarhoz méltatlan vinnyafogás helyett itt az ideje végre képviselni a magyar népet, a magyar nemzetet! Az utóbbi bő hat évtizedben idegen érdekek irányították a legszerényebb nyiffanást is a külügyben. Ilyen hozzáállással nem működik egyetlen ország sem Európában. Amíg körülöttünk tombol a nácizmus (lásd szlovák nyelvtörvény), addig a mi „diplomáciánk” maradék immunitásunkat igyekszik fölszámolni.

A nemzetiségi kérdés valóban fontos. Nemzetiségeinkkel, a kunokkal és palócokkal, meg a matyókkal valóban többet kellene foglalkozni. A gúnyhatárainkon túli, elrabolt magyarjaink minden rebbenése pedig a külügy alaphangulatát kell meghatározza feszült figyelmünk mellett…

Wallenberg szép és szomorú téma. De unásig játszott lemez. Míg másokat furamód sosem hallunk…
Ha sírni akarunk, szívből, magyarul, hát itt van nekünk az ismeretlen Magyar Tragédia:

DÉLVIDÉK 1944-45 – százezernyi kiirtott magyar… Igazi Holokauszt!

Ízelítő a Délvidéki Magyar Holokauszt történetéből ITT !

67 év mély hallgatás után itt az idő megismertetni a világgal.
Ez aztán Magyar Külügynek való, izgalmas konferencia-téma!

Hazafias üdvözlettel:
Dr Szabó László
Magyar Kultúrális Örökség Alapítvány
alapító

Ajánlott olvasmány:

Idén is lesz megemlékezés a délvidéki népirtásról – a kutatóközpont és emlékmúzeum még várat magára
Egy áldozat harca az ártatlanságért: Teleki Júlia túlélte a délvidéki mészárlást
Nyilvánosságra hozhatják a délvidéki áldozatok jegyzékét
Ossza meg:

Ha tetszik írásunk, ajánlhatja másoknak is!
A túlélés útja ma magyarul gondolkodni...

A szerzőről

Dr. Szabó László

Dr. Szabó László - a Szögedi Védegylet alapítója és elnöke, a 2019-es választás egyetlen tősgyökös szögedi polgármesteri jelöltje