Scroll To Top

Magyarok vagyunk meg székelyek,
Kirekesztők kíméljenek !

Gothár Péter már válogatja a Szegedi Szabadtéri Játékok nyitóprodukciójának szereplőit

Szögedi hírek 2012. dec. 19.

Szeged, 2012. december 18., kedd (MTI) – Gothár Péter már válogatja a Szegedi Szabadtéri Játékok 2013-as nyitóprodukciója, a Leányvásár szereplőit – tájékoztatta a fesztivál sajtóreferense kedden az MTI-t.

Fábián Barbara elmondta, hogy a jeles film- és színházi rendező abszolút újoncnak számít a Dóm téren, hiszen soha nem rendezett még a Szegedi Szabadtéri Játékokon.
A Megáll az idő című filmklasszikus alkotója jelenleg a budapesti Katona József Színház rendezője, emellett más teátrumokban is sikerrel állít színpadra darabokat. 2013-ban ő rendezi a Dóm téri fesztivál nyitóelőadását, Jacobi Viktor népszerű operettjét, a Leányvásárt.
A Leányvásár-koncepció egyelőre napról-napra alakul, de az már biztos, hogy a közönség igazán neves színészgárdával találkozhat majd július első hétvégéjén – mondta a szóvivő.
Gothár Péter, Silló István zenei vezető és Kesselyák Gergely művészeti vezető több színészt, énekest is meghallgatott hétfőn a Nemzeti Színházban. Az első fordulóban meghallgatták többek között Ujlaki Dénest, Szabó Kimmel Tamást, Rálik Szilviát, Bordás Barbarát, Kocsis Gergőt. Január 2-án mások mellett Keresztes Tamásra, Mácsai Pálra, Nagy Ervinre, Fullajtár Andreára, Mészáros Mátéra számítanak a castingon.

Ossza meg:

Ha tetszik írásunk, ajánlhatja másoknak is!
A túlélés útja ma magyarul gondolkodni...

A szerzőről

Admin

Webadminisztrátor